Basiscursus fotografie

Camera-5-iconIn mijn workshops en cursussen heb ik slechts één doel: uw eigen foto’s verbeteren!

Je beschikt over een digitaal fototoestel, je wil er mooie foto’s mee maken, maar de resultaten zijn niet wat je verwacht. Je toestel beschikt over zo ontzettend veel knopjes en functies en je niet weet waar die allemaal voor dienen. Kortom, je wil je eigen toestel beter leren kennen en de juiste instellingen kunnen kiezen voor het juiste moment. 


NIEUW! Basiscursus voor jongeren van 12 tot 18 jaar (Tienen) 

Praktische info:

  • cursus herfstvakantie 2018: maandag 29 t.e.m. woensdag 31 oktober, telkens van 9u tot 16u in CC De Kruisboog, Tienen
  • meebrengen:
    • een fototoestel (liefst met handleiding)
    • schrijfgerief
    • lunchpakket
  • inschrijven via mail of het contactformulier op deze website. (Max.10 deelnemers, dus snel zijn is de boodschap!)
  • € 90 per deelnemer. Kom je samen met een vriend(in) of broer/zus? Dan krijgen jullie elk 5 euro korting en betaal je €85 per persoon.

Inhoud:

Deze basiscursus fotografie is voor jou geschikt als je in het middelbaar onderwijs zit en over een digitale spiegelreflex (DSLR) beschikt. Je wil graag beter met jouw toestel leren werken en je hebt te veel knopjes waar je de betekenis niet van kent.

We beginnen vanaf nul, dus deze cursus is een basiscursus. We zoomen in op de basis van fototechniek en compositie. We houden het praktisch met veel oefenen en experimenteren. We focussen op de werking van jouw toestel. We houden de groep bewust klein (max. 10 deelnemers) opdat er voldoende tijd is voor jouw vragen en voor interactie tussen de deelnemers.

 


>> Wil je zelf graag een cursus organiseren in jouw organisatie? >>
>> Zoek je een freelance fotografiedocent? >>
>> Aarzel niet om contact op te nemen! >>

BASISCURSUS: DIGITALE FOTOGRAFIE VOOR VOLWASSENEN (voorlopig geen nieuwe data)

Inhoud:Deze basiscursus fotografie is voor jou geschikt als je over een digitale spiegelreflex (DSLR) beschikt en graag beter met jouw toestel wil leren werken. We beginnen vanaf nul, dus deze cursus is een basiscursus. We zoomen in op de basis van fototechniek, compositie en fotobewerking. We houden het praktisch en focussen op de werking van jouw toestel. We houden de groep bewust klein (max. 10 deelnemers) opdat er voldoende tijd is voor jouw vragen en voor interactie tussen de deelnemers.

VERVOLGCURSUS: DIGITALE FOTOGRAFIE VOOR GEVORDERDEN (Voorlopig geen nieuwe data)

Voor de mensen die de basiscursus reeds volgden, bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een vervolgcursus.

Inhoud:

Deze vervolgcursus is voor jou geschikt als je de beginnerscursus hebt gevolgd en nu graag in groep de theorie in de praktijk wil omzetten. Tijdens de sessies experimenteren we in kleine groepjes met diafragma, sluitertijd en iso en zoeken we naar interessante composities.


Bekijk rustig welk aanbod het best aan jouw wensen voldoet, of neem meteen contact op.
Ik beluister graag je wensen en vragen.

Advertentie

Individuele Fotocoaching

Zit je met een fotografie-gerelateerde vraag, maar heb je geen zin of tijd om een hele cursus te volgen? Stephanie biedt ook individuele coaching op maat. Bij het volgen van deze coaching mag je één andere deelnemer meebrengen als compagnon-de-route.