Over Stephanie

Een fototoestel met verdacht veel knopjes waar ik niet van wist wat ze betekenden. Zo begon het.
Vandaag, meer dan 10 jaar later, zorgen de opvolgers van dat ene fototoestel voor enorm veel plezier en passie.

StephanieVerbeken_logoSinds 2011 run ik mijn eigen onderneming als fotograaf. Mijn doel? Klanten verrassen met knappe foto’s waar zij, hun geliefden of hun onderneming op stralen. Een foto is echt geslaagd als je in de blik van de geportretteerde kan zien waar hij voor staat. Voor professionele klanten wil ik net als zijzelf dat hun onderneming of organisatie getoond wordt zoals zij dat zien. De trots moet van de foto’s afdruipen.

Ik hecht veel belang aan persoonlijk contact en aan een gepersonaliseerde service. Ik luister graag naar wat u als klant bezig houdt, en welke herinneringen u wil overhouden aan de fotoreportage.

De reportage zelf moet professioneel zijn, maar tegelijk ook fun, want dat resulteert in mooiere foto’s. Als we op reportage gaan, moet dat prettig zijn, niet alleen voor mij!

In mijn cursussen en coaching komt niet alleen mijn ervaring als freelance fotograaf en ondernemer van pas, maar ook (en misschien nog meer) mijn ervaring als trainer, coach en lesgever. In cursussen en fotocoaching combineer ik mijn beide passies: fotografie en vorming geven.

Naast fotografe werk ik als leerkracht in een Leuvense lagere school, zing ik in een Tiens koor, tokkel ik wat op een Japanse piano, trek ik eropuit met mijn Nederlandse trekking- of Britse plooifiets, sta ik graag achter het fornuis, en ben ik de trotse tante van onderstaande bengels.

12191355_10153734398299579_7681082815938639029_o

 

Advertentie