Koppels & Families

Wat?

Een spontane fotoshoot op een locatie die gekozen wordt in overleg met de fotograaf. We zoeken bij voorkeur een speelse locatie met veel mogelijkheden om een zo gevarieerd mogelijk palet aan beelden over te houden.

De shoot zelf verloopt heel organisch: we doen een wandelingetje en ik schiet intussen spontane beelden. Hier en daar houden we halt bij een leuke plek waar ik dan een iets meer geposeerd beeld maak. Hoe dan ook zijn fun en ontspanning belangrijk, zowel voor mij als voor de geportretteerde, dat levert immers de mooiste beelden op.

Voor wie?

Voor gezinnen met of zonder kinderen. Voor kleinkinderen met hun grootouders. Voor meters en peters, moekes en vakes, daddy’s en puffy’s,…

Wat krijg je?

  • Een dvd

Je krijgt alle technisch geslaagde beelden in hoge resolutie en zonder watermerk op een dvd: je kan de foto’s dus (laten) printen waar je wil en zo vaak je wil. Ik bezorg je graag advies over welke leveranciers goeie service en kwaliteit bieden.

  • Een stoefboekje

Dit album van ongeveer 20 bij 20 cm met 20 bladzijden bevat een 30-tal foto’s. Ideaal om in je handtas of jaszak te bewaren om zo overal te koop te kunnen lopen met je kroost of geliefden.

<< Een familieshoot is ook als cadeaubon verkrijgbaar >>

Meer info en tarieven: neem vrijblijvend contact op.

Advertentie